Today in class we did questions and learnt about an upcoming assignment.

Questions we did in class :

Question 4:

Question 5:

If 25 DVD Rom cost $14.50, calculate the cost of 11 DVD Rom

I solved it using word ratios. 11 DVDs would cost $126.

DVDs 25 x.44 11

Cost $14.50 x.44 $126

Question 6:

If 5 tickets for a play cost $40, calculate the cost of:

6 tickets

14 tickets

20 tickets

I also solved this question using a word ratio. 6 tickets would cost $48, 15 would cost $112, and 20 would cost $160

5X8 = 40

6X8 = 48

14X8 = 112

20X8 = 160

We also learnt a bit about an assignment coming up that we will be doing on the internet later. Its a sheet of questions we'll have to answer later on.

## Tuesday, January 30, 2007

Subscribe to:
Posts (Atom)