Christina practices figure skating an average of15 hours per week.

Kayla practices figure skating an average of 1.5 hours for every hour Christina practices.

How many hours a week does Kayla practice?

Since Christina practices 15 hours a week and Kayla practices 1.5 hours (90 min.) for every hour Christina practices all you should have to do is multiply 90 x 15 = 1350 min. ( 22 hours and 30 min.)

Christina = 60 x 15 = 900 divided by 60 = 15 hours a week

Kayla = 90 x 15 = 1350 divided by 60 = 22 hours and 30 min. a week

## Thursday, February 08, 2007

Subscribe to:
Post Comments (Atom)

## No comments:

Post a Comment